Besøg på kirkegården

26114045_1654297734635117_5430815034293497192_n

Min far døde juleaften i 2009. Det var en vanvittig hård dag. Jeg var rigtig langt væk fra mine forældre denne dag, og der var snestorm, så jeg kunne ikke bare lige tage bilen og tage hjem til min mor.

Jeg var selvfølgelig ked af det, og kunne slet ikke samle mig den juleaften. Det vil alle forstå, men vi havde små børn som vi ikke ville fortælle det til før dagen efter, og de kunne ikke forstå hvorfor jeg græd og var ked af det.  Det var den længste juleaften nogensinde, og jeg kan slet ikke huske hvad jeg fik i gave. Mine tanker var hos min mor.

Hver eneste juleaften siden har været en mærkelig dag. Selvfølgelig glæder vi os til juleaften, men når dagen kommer kan jeg stadig huske den forfærdelige telefonopkald jeg fik af min svigerinde, som ringede og fortalte den forfærdelige nyhed.

Vi er altid forbi gravstedet juleaften. Det tager ikke mange minutter, men det betyder alverden for mig at kigge forbi min far.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar