Der var stemning af re-union og lidt lejrskole

I foråret var vi bloggere inviteret til vores årlige møde, og der skulle optages levende billeder (også kaldet video)

Vi er seks bloggere her på MS Bloggen. Vi er meget forskellige, hvilket, synes jeg, er en styrke. Vi bor også forskellige steder i landet – igen en styrke. Vi er simplethen godt castet !

Alle har vi blogget her nogle år og kender hinanden. Nogle har været med længere end andre (jeg er sidst ankommen) men vi har mødt hinanden nogle gange nu, og vi læser også hinandens blogs (prøver at lure de andre deres tricks af…)

Der er lidt stemning af re-union og lejrskole over det, når vi mødes. Alle har vi glædet os og der skal følges op på hinanden: “din datter er snart færdig i gymnasiet ?”, “Sover Leo om natten?” (hvilket er en anden måde at sige “du ser lidt træt ud” på… ).

Vores sygdom bliver også berørt, uden at nogen svælger i det. Men det ville være unaturligt, hvis det emne ikke kom op fra tid til anden.

Denne gang var tanken, at der skulle laves en kort video med os hver for sig. En lille video, der kan præsentere os.

Jeg har det stramt med video af mig selv. Jeg har tidligere lavet en podcast omkring fotografi og det tog lidt tid at vænne sig til at høre min egen stemme på en helt anden måde. Normalt forplanter min stemme sig i kraniet (får lidt ekstra rumklang grundet de store åbne rum) så når man hører det optaget og forstærket og ud gennem en højttaler er det mærkeligt. Når jeg hører min stemme på den måde passer det slet ikke overens med det jeg hører normalt.

Og sådan har jeg det også med levende billeder. Jeg ser da mig selv i spejlet i ny og næ, men video er for mig en lidt klinisk oplevelse. Alt for præcis og totalt uden tilgivelse.

Men en god oplevelse ! Dygtige og behagelige folk bag mikrofon og kamera.

Henrik

Jeg er Henrik på 50 år fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu arbejder jeg hårdt på at skabe mening og kvalitet i hverdagen. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg men det føles ikke helt så tungt mere. Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar