Det er jo vanvittigt!

19399578_1475752669156292_6687815705314281059_n

Sidste dag inden min sommerferie byder på denne flotte udsigt fra morgenstunden.

Dagen skal bruges til afslutning af opgaver på job og diverse afslutninger for børnene.

Jeg sidder for mig selv på terrassen efter “alle mand” er sendt af sted, og tænker tilbage på de sidste måneder – og det er vanvittigt, hvad der er sket.

1: Mine børn har været til eksamen/årsprøver. Der har været frustration, glæde og lettelse forbundet med det. Jeg kan godt huske det fra mig selv, men det er absolut ikke nemmere, når man står som mor og oplever børnene. Vi har været til studenterfest, og jeg glæder mig til næste år, hvor min datter bliver færdig med 3g på STX.

2: Jeg har brugt rigtig meget tid på foreningsarbejde i vores lokale håndboldklub, hvor min datter spiller håndbold. Jeg har været en del af sponsorudvalget, som har brugt MEGET tid på sponsoraftaler. Det er sjovt arbejde, men også meget tidskrævende.

3: Min datter er blevet korsbåndopereret, og det har betydet en masser kontrol, genoptræning mm.

4: Mine svigerforældre har holdt krondiamantbryllup. DET er jo i sig selv vanvittigt!

5: Min yngste datter er startet på et tandreguleringsforløb, som har betydet MANGE besøg hos specialtandlægen.

6: Jeg forsøger at fastholde min egen motion med løb i det gode vejr, som forsommeren trods alt har budt på.

7: Planlægning af sommerferien, som i år foregår i Tyrkiet med min søsters familie.

8: Osv

Det kan måske opleves som en klagesang – det skal det ikke!. Jeg når det hele, og glædes over de ting som skal ske, og får også nogle nederlag – både med mig selv og mine familie, men jeg klager ikke.

Men lige på denne særlige dag, hvor hele familien går på sommerferie, så kan jeg ikke lade være med at tage luft langt ned i maven og puste ud – tænker at verden er skide uretfærdig nogle gange, men heldigvis også rigtig god ved os.

Jeg vil nyde de næste uger, hvor jeg vil snuse og kysse på mine børn hele tiden – velvidende de ikke gider det, men jeg gider godt, så jeg stjæler et kys i ny og næ.

Rigtig god sommer til alle som læser med :-)

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar