Din Vilje Ligger I Egen Lomme

Ja, det er mit ordsprog som jeg lever efter.
De ord har stor betydning i forhold til at tackle min sklerose både psykisk og fysisk.
Jeg lader mig aldrig selv dvæle ved sklerosen, hverken hvad den har gjort af skader i mig eller hvad den kan gøre i fremtiden.
Jeg har en stålfast tro på at min positive tilgang til min sygdom hjælper mig eller redder mig ud af at blive ramt af alle de forskellige ting som mange skleroseramte kan blive væltet omkuld af.
Det kan være stress, depression, træthed, attakker med mere, du kan tænke helt ærligt tankerne kan ikke gøre os raske og jeg er enig med dig.
Men en positiv tilgang til livet holder meget dårligt for døren. At du er glad styrker dit immunforsvar, giver dit energi og appetit. At leve sundt både i sindet og rent fysisk betyder alverden for din compliance, for at løfte dig selv i kriser og få det bedste ud af de kort du har på hånden.
Pas på jer og jeres sklerose!
Kram Kat

Kathrine

Jeg er en livsglad og positiv sclerose- ramt kvinde. Jeg arbejder som sygeplejerske i en privat praksis, er skilt og lever alene med mine tre skønne unger. Jeg skriver om mine tanker og om at leve med MS. Jeg deler ud af mine erfaringer med sygdommen hér på bloggen og fortæller lidt om hvordan jeg tackler sclerose og alle de udfordringer den til tider kan give. Jeg håber I har lyst til at læse med og skriv endeligt en kommentar hvis I har spørgsmål til mig.

Skriv kommentar