En rolig jul

For første gang i 12 år, deltager jeg ikke i Torebys (min hjemby) legendariske indendørs julestævne. Vores normale træner og organisator tog til Argentina for at holde jul, og ingen af os andre indendørsspillere tog teten. Normalt starter vi 2.juledag kl.08 med små skarpe og morgenbrød, og derefter går det kun en vej. Når vi når oppe i hallen er vi allerede små berusede, og når vi er færdige med stævnet, så tager vi hjem til min familie og spiser, drikker snaps og bajere. Men ikke i år.

I år bliver der tid til at slappe af med hele familien, og det er jeg utrolig glad for. Hverdagene er fyldt med praktiske gøremål, og i julen kan vi bare slappe af, og nyde hinandens selskab. Ingen druk, ingen fodbold, men derimod 100 procent familie.

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar