for gammel til ros og anerkendelse bliver man aldrig

Det er jo fedt at få anerkendelse, selvom jagten på den kan blive for febrilsk.

Jeg deltager meget sjældent i fotokonkurrencer mere og interne konkurrencer i fotoklubber er jeg helt færdig med. Jeg har ikke det store behov for fanfare og diplomer, men nu er jeg ikke helgen og det skal heller ikke lyde for frelst.

For jeg er også på instagram og holder da øje med hvor mange like jeg får. Selvfølgelig. Det er da sjovt at få likes, selvom jeg ikke helt forstår hvad der udløser likes og hvad der ikke gør.

Det er sjældent jeg deltager i fotokonkurrence, men det sker. Jeg er bare lidt opmærksom på hvor og hvornår. Jeg deltager ikke i konkurrencer på fx Facebook, hvor det handler om at få flest likes for det handler ikke om billedet, men om hvem der har flest venner. Jeg har fået flere henvendelser om at like en vens billeder (og har trykket like og har da også selv gjort det – bedre er jeg ikke).

Men jeg har deltaget hos i-shot.it.com nogle gange og det har jeg fordi der er dommere som jeg respekterer. Fx Torsten Overgaard og Tim Wallace.

Og jeg har to gange fået et Mark of Excellence. Det er ikke sådan at med disse to anerkendelser, at jeg kan lægge mig til at dø lykkelig men gu blev jeg da glad !

Model: Diana Kopmane /DivianaLee

 

Henrik

Jeg er Henrik på 50 år fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu arbejder jeg hårdt på at skabe mening og kvalitet i hverdagen. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg men det føles ikke helt så tungt mere. Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar