jeg er bare ikke glad for video og slet ikke af mig selv

Efter en dyb indånding sagde jeg ja til at der kunne laves en præsentationsvideo af mig

Som jeg har skrevet om lidt tidligere på året er der lavet præsentationsvideoer af os bloggere og du kan se dem ved at klikke på den enkelte person, som du kan se billede af til højre..

Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen: jeg er ikke meget for video og slet, slet ikke af mig selv. Men jeg sagde ja alligevel…

Det gjorde jeg fordi det faktisk var en god oplevelse. Folkene bag var både søde, venlige og fremfor alt professionelle.

Jeg kan se forandringen med mig selv. Ikke bare er jeg blevet ældre men ordene kommer ikke så flydende som de engang gjorde. Og så bliver jeg ofte berørt når talen falder på min sygdom. Og så bliver jeg bare mere rørt i dag end jeg gjorde tidligere

I det daglige mener jeg selv, at jeg har “styr” på min MS og den har fundet en plads i reolsystemet, men når jeg skal tale om det kan jeg godt blive rørt. Det roder op i tankerne og følelserne.

Som jeg siger i videoen er jeg ikke bange for at vise det. Den skrøbelige side af mig. Selvom det er noget helt andet jeg er opdraget til i en anden tid.

Gør det mig til en mindre god person i dine øjne at jeg bliver rørt ? So be it…det lever jeg fint med.

“Det er når du er allemest skrøbelig at du fremstår stærkest som menneske”

Citat: Henrik Wessmann

Henrik

Jeg er Henrik på 50 år fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu arbejder jeg hårdt på at skabe mening og kvalitet i hverdagen. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg men det føles ikke helt så tungt mere. Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar