Træt – det må du vente med til du bliver gammel

Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er 20 år længere. Jeg får ikke meget søvn for tiden og jeg arbejder meget. Når jeg kommer hjem forstår min søn ikke sætningen, ”Far er træt i dag”, så derhjemme prøver jeg også at være så meget på som muligt. At være træt er simpelthen ikke en mulighed i øjeblikket. Når klokken slår 21.00, så er der simpelthen ikke mere krudt i mig, og så krydser jeg blot fingre for, at jeg får en nogenlunde nattesøvn uden så mange afbrydelser.

Når jeg er træt kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal give sklerosen eller min hverdag skylden. Det er sådan set også ret ligegyldigt. Hverdagen SKAL jo fungere. Jeg vil gerne være en god far. Jeg vil gerne være en god kæreste. Jeg vil gerne være professionel og skarp på mit arbejde, og jeg vil også gerne være der for min venner. Det er bare svært at være på 1 pladsen alle steder. Der må jeg ofte prioritere, for ellers er jeg bare til stede fysisk og ikke mentalt.

Jeg har endnu ikke fundet bogen der beskriver opskriften til den gyldne middelvej, hvor man kan have succes og energi i alle livets facetter. Og hvis jeg fandt den – ja, så ville jeg sikkert falde i søvn efter forordene.

Godnat :-)

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar