jeg er ved at få det fjerne blik i øjnene som nogle ældre også har

Jeg har lagt mærke til det blik nogle ældre mennesker har, lige når de er stået af bussen og det blik er jeg også ved at få

Måske har du ikke lagt mærke til det blik nogle ældre mennesker har, lige når de er trådt ud af bussen, men det har jeg. Og det er sikkert fordi jeg ofte har det blik nu selv.

Og hvilket blik er det så ?

Det er et lidt underligt desorienteret blik. Lige at skal se omgivelserne og finde nogle pejlemærker til at finde sikker grund med. Måske også en slags pejlen ind på hvor jeg er, hvorfor er det lige at jeg er her og hvordan er jeg kommet her….

Det er ikke ofte jeg kører i bus, da jeg foretrækker at cykle, men bussen er et godt transportmiddel, omend for dyrt, når det sner eller regner.

Måske skyldes mit fjerne blink at jeg går fra usikker grund under fødderne i en bus til fast grund på fortorvet. Lige inde bussen kommer til et stoppested står man op, bussen slingre måske lidt og så bremser den op og man blive kastet/ført lidt fremad og derefter lidt tilbage, når bussen er stoppet helt. Dvs at jeg er lidt i bevægelse og nu skal kroppen ned på jorden og systemet i ro.

Og i de få sekunder efter jeg kommet på fortorvet, kan jeg godt føle at mit blik er lidt fjernt og ufokuseret. Pejlemærker skal lige findes og systemet fin tunes og tilpasses en fast grund.

Det lyder måske lidt mærkeligt for dig, men tænk på hvordan jeg oplever det. For mig er det vildt mærkeligt ! Heldigvis er det kun på de mindre gode dage at jeg får et fjernt blik.

Henrik

Fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar