Søger søvn

Jeg har egentlig ikke et overblik over mine blogs, men måske jeg skriver en del om søvn. Det er også en faktor der påvirker mig en del for tiden. Nok meget normalt for forældrene i en børnefamilie..

Leo (min søn) er en hård nyser for tiden. Klokken 05.15 står han glædeligt op af sengen og vækker os ved, hej, mam man etc. Jeg har engang hørt fra en mor til to, at lyden af sine børn om morgenen, er det bedste i verden… Dette var inden jeg selv havde fået børn, og kunne derfor ikke relatere til det. Det kan jeg faktisk ikke endnu. For jeg bliver sindsyg af at stå så tidligt op, og jeg synes ikke det er videre fantastisk, at høre Leos stemme kl 05.15. Min hjerne går i tomgang, og dagens start føles til tider ulidelig.

Denne konstante søvnmangel avler kun skidt. Jeg er for træt til at tage til træning om aftenen, hvilket gør mig mere energi fattig.
Heldigvis er det helt normalt, og der er håb på vej. Børn bliver nemlig bedre til at sove længe efter de 3 år, så der går heldigvis kun et års tid uden søvn…

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar