Mit nye hjem har masser af trapper..

Pink gæslinger og nyt spisebord

Pink gæslinger og nyt spisebord
Jeg er så småt begyndt at komme på plads i mit nye hus, men der er mange små detaljer som stadig mangler. Billeder lader jeg stadig stå på gulvet i et stykke tid. Jeg vil helst være sikker inden der bliver lavet store huller i væggen.
Det tager lang tid at finde de rigtige lamper, men jeg synes jeg er rigtig godt på vej, andet må komme med tiden..
Èn ting jeg dog altid har, er friske blomster og jeg kunne ikke stå for disse gæslinger i den skønneste farve pink.
Blomster gør mig altid i godt humør og jeg føler mit hjem er tomt uden friske blomster, men jeg har dog hverken tid eller råd til at købe hele tiden. Derfor er disse grene helt geniale, da de hverken skal have vand og kan holde sig i lang tid.
Mit nye hjem har tre etager og derfor mange trappetrin.
Det var ikke noget jeg skænkede en tanke da jeg var ude og se på huset og gør det stadigt på ingen måde, men det har overrasket mig, hvor mange af mine gæster og venner der spørger ind til dette.
De tænker jo i forhold til sclerosen og om det er svært for mig. Det er det på ingen måde. Jeg finder ikke et nyt hjem efter min sygdom eller hvad jeg tror jeg måske kan blive ramt af en dag..
Aldrig!
Hvis der skulle opstå problemer, så må vi flytte, men jeg kunne aldrig drømme om at tage sorgerne på forskud.
Har I oplevet at vælge et nyt hjem fra på grund af trapper eller på grund af jeres sclerose?
Jeg ved naturligvis, at det ikke vil give mening for et menneske der sidder i kørestol, men det gør jeg ikke og jeg nægter at leve mit liv i frygt for hvad der kan ske i fremtiden.
Hvordan tackler i dette?
Pas på jer og jeres sclerose!
Kram Kat

Kathrine

Jeg er en livsglad og positiv sclerose- ramt kvinde. Jeg arbejder som sygeplejerske i en privat praksis, er skilt og lever alene med mine tre skønne unger. Jeg skriver om mine tanker og om at leve med MS. Jeg deler ud af mine erfaringer med sygdommen hér på bloggen og fortæller lidt om hvordan jeg tackler sclerose og alle de udfordringer den til tider kan give. Jeg håber I har lyst til at læse med og skriv endeligt en kommentar hvis I har spørgsmål til mig.

Skriv kommentar