Den Guddommelige inspiration svigter big time

Kender du, at du føler dig tom for ideer, uinspireret og dagene lidt tungere ? Den Guddommelige inspiration svigter…

Hvis du ikke gør må du være lykkens papfidus, for den følelse rammer mig i solar plexus fra tid til anden. Men jeg erkender, at jeg også selv har et ansvar.   Ideen om at inspiration kommer ovenfra og rammer som et lyn og at alt derefter står lysende klart for en – nærmeste som en åbenbaring – holder ikke. Den er en meget romantisk forestilling, men min erfaring er en anden: der skal arbejdes for inspirationen, for den gode ide og det gode liv.

 

Ingenting kommer af ingenting. Undtagen lommeuld

Citat: Storm P

Hvordan du får inspiration er meget forskelligt. Nogle finder den i naturen og andre i blade og magasiner eller ved at være sammen med andre. Hos mig kommer det oftest, når jeg laver noget eller bare beskæftiger mig med noget som interesserer mig og gør mig glad. Derfor er det så vigtigt, at finde ud af hvad der gør en glad. Mange ved det simplethen ikke og det er en skam.

Jeg synes, jeg er god til at få ideer, men jeg har også lagt mærke til at de ikke kommer ud af den blå luft.

“Puf ! – der var en god ide…” – det sker sjældent..

Ideer kommer ofte af at jeg har tænkt – mere eller mindre bevidst – gennem kortere eller længere tid over et emne. Nu taler vi ikke om ideer, der laver om på verden som vi kender den – bare små tanker og ideer…

Mon ikke alle kender dage hvor man føler sig ide-forladt og uinspireret ? Det er den slags dage, som er lidt tungere at komme igennem end andre dage. Heldigvis er der også de andre dage. Dagene som flyver afsted og hvor jeg føler mig inspireret og ideer må trækker et nummer i køen.

Den slags dage er gode dage ! – og måske sætter jeg ekstra stor pris på den slags dage, efter jeg har har fået MS ?

Henrik

50 år. Fik MS diagnosen i 2010. Ophavsmand til bogen "Passion". Skriver om MS og tilværelsen.

Skriv kommentar