Om at savne

Jeg er skilt fra børnenes far – har faktisk været det i en del år efterhånden, og vi har et fint samarbejde ( hvis i spørger  mig…. ) omkring børnene.

Vi forsøger altid at fordele “sol og vind” lige mht ferie, og det har heldigvis aldrig skabt uro og uenigheder mellem os.

MEN det ændre ikke på, at jeg HVERT år savner mine børn vanvittig meget, når de holder ferie i 3 uger med deres far. Mine børn elsker deres far, og de er glade for ferie og tid med deres far, og jeg er fuldstændig tryg ved situationen.

Børnene bor hos mig i hverdagen, og det betyder at jeg plejer at have børnene tæt på mig, så de 3 ugers sommerferie er LANG tid for mig.

Jeg planlægger altid en masse ting for at tiden skal gå hurtig. I år maler vi trappe og soveværelse. Vi har stor oprydning i garagen. Vi er på vores normale jobs. Vi tager på weekendtur til København. Jeg besøger veninder. Vi spiller ekstra meget golf osv.

Og jeg ved godt at jeg lyder som en “tude-fjæs”, men det er bare sådan jeg har det! Og måske tænker du – ” Har de ikke været skilt i mange år? Nu må hun da snart lære det….” Men sådan er det altså stadig for mig.

 

20130125-161346

 

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar