År 2022

Uhh glædeligt nytår til Jer alle, jeg håber alle er kommet sikkert og godt i gang med året der er skudt igang. Et nyt år..

Jeg kan altid godt lide at reflektere lidt over året der er gået. Hvad har været godt, hvad har været mindre godt. Hvordan har jeg haft det, både personligt med veninder, familie og en ny kæreste, og ikke mindst arbejdsmæssigt, og hvordan med min sclerose.

Jeg har taget nogle valg og fravalg i år 2021, beslutninger som jeg har følt mig nødsaget til at træffe, men dette er gjort for at passe på mig selv, men derfor kan det godt gøre ondt alligevel. År 2022, hvad skal der ske i dette år.. Jeg tænker mange ting, det gør jeg da. Så er der alt det vi ikke selv er herre over-CORONA!!!!! Ved ikke hvad jeg skal sige, vi er helt sikkert alle sammen meget trætte af at høre det ord. Åhh jeg håber det ændrer sig, og vi/man må indse, at det er noget der er kommet for at blive, så lad og lære at leve med det, på samme måde som almindelig influenza.

Jeg vil i næste blog skrive mere om mine tanker og drømme for år 2022.

God regnvejrsdag derude:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar