Censor for ungdommen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Jeg har været censor for en lille del af den kommende ungdom i engelsk, som snart skal indtage fremtidens uddannelsesinstitutioner. Jeg var meget spændt, for jeg har ikke prøvet dette før, og havde virkelig glædet mig til at se, hvor dygtige de unge mennesker er nu til dags.

De var simpelthen så seje! Så dygtige, så søde – jeg blev helt høj i hatten. De unge står altid for skud, men de fortjener så meget kredit af os ”voksne”. At kunne levere i denne vidunderlige/stressende/præstationskrævende, SOME-verden.

Husk at smile til et ungt menneske, næste gang I møder dem. De er faktisk super dygtige og venlige.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar