De første skridt

Som skrevet i tidligere blog, gør jeg nogle aktive valg, for at få et godt 2022. Jeg arbejder ikke længere i det arbejde jeg har haft i snart 1 1/2år. Det var sindssygt opslidende og hårdt, både fysisk og psykisk. Så det er stoppet. Jeg har fået fast arbejde-24 timer i børn og ungdompsykiatrisk afdeling. Jeg savner virkelig at have kollegaer, jeg synes det har været ensomt at arbejde selvstændigt igennem vikarbureau. Så nu kommer jeg lidt tilbage til min gamle arbejdsplads, det er jeg glad for. Så supplerer jeg op med arbejde igennem vikarbureau resten af tiden. Dette kan også frigive noget tid til at få lagt lidt arbejde i at få min virksomhed op at køre. Jeg har skrevet under på en lejekontrakt til nogle nye lokaler til klinikken. Det bliver rigtig godt.

Derudover har jeg også taget en beslutning om at opsige min lejlighed, det er simpelthen for dyrt. Alt alt alt for dyrt, det giver ingen mening med al den plads. Det bliver ikke brugt, og vi er meget generet af andre beboere i opgangen. Jeg har fundet et andet sted til os, det bliver rigtig hyggeligt og dejligt. Det er jeg sikker på. Men drengene bliver nok ikke videre imponeret eller begejstrede. Men ja, sådan er det:)

Ha en dejlig dag derude…

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar