Drømme og tanker for 2022

År 2022, et godt tal. Et flot tal (hvis da et tal kan være det..) Hi hi.. Jeg vil gerne være bedre til at passe på mig selv, altså arbejde mindre, og lave noget som jeg kan holde til, både fysisk og psykisk. Gerne noget jeg også kan lide:) Hvis jeg skal kunne det, skal jeg finde et andet sted at bo. Huslejen her er vanvittig, og ja det er også dyrt at flytte, men hvis jeg kan spare flere tusinde kroner om mdr, så gør jeg gerne det. Så jeg leder, og har meldt mig ind i samtlige boligforeninger..

Derudover vil jeg meget gerne have gjort noget ved min klinik. Jeg skal have optimeret min hjemmeside, Facebook og Instagram. Derudover vil jeg gerne have klinik et andet sted end i mit hjem. Denne lokation er fundet, og jeg har underskrevet lejekontrakt fra d.1/3-22. Så jeg har lige lidt tid til at få flere klienter.

Klart det er vigtigt at mine børn trives, jeg har et stort ønske for at min mellemste søn igen kommer til at se sin far. I et eller andet omfang.

Jeg vil i 2022 stadig ikke mærke noget til min sclerose, det tror jeg på. Men i så fald skal jeg også være bedre til at passe på mig selv..

Derudover fortsætter jeg selvfølgelig med at blogge, jeg synes det er meget givende, og en lille bi-beskæftigelse jeg rigtig godt kan lide at lave. Jeg værdsætter hver enkelt der læser med, det betyder meget, så tak for det:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar