Fødselsdag 4.0

Yes, så blev denne unge dame 40år. Sikke en dejlig dag jeg havde. Et nyt årti er begyndt, og det er jo spændende hvad det skal bringe mig.

Jeg synes allerede jeg er startet på en masse godt, og nogle nye kapitler. Jeg har brug for mere ro kan jeg mærke, sådan helt generelt i mit liv. En lejlighed som er noget billigere, et fast arbejde hvor jeg har de timer jeg skal have, og “kun” 37 timer om ugen. Jeg kender min arbejdsplan, og det er med tidligere kollegaer som jeg er tryg ved og har et godt samarbejde med. Ikke mindst trives mine børn, det hele afspejler sig, og mit overskud og gode energi drysser ned på dem. Jeg har en kæreste som er rigtig god for mig, det er trygt og stabilt.

Jeg befinder mig stadig i den såkaldte parantes, venter og tæller ned til at vi kan flytte ind i vores lejlighed. Men snart, meget snart.

Ha det godt derude:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar