Negativ energi

Kender du det, at negativitet smitter. Hvorfor gør det det, hvorfor er det ligesom om, at negativ energi spreder sig nemmere og hurtigere end positiv.

Og vidste du, at det kræver meget mere energi at være negativ end at være positiv. Altså sådan føles det ikke altid dog.. Hi hi..

Nu bor jeg selv med mine drenge, men kan tydeligt huske da jeg boede sammen med en mand, hvordan hans dårlige humør spredte sig som ringe i vandet. Han havde måske haft en hård og træls dag på job, og det blev så ikke lige parkeret sammen med bilen, inden han trådte ind i huset. Ihh altså. Kan huske at (jeg med gode råd fra en terapeut), kunne sige til ham: “jeg kan se, mærke og høre du har haft en dårlig dag, men jeg har haft en god dag og mit humør er godt, så dit dårlige humør skal ikke påvirke mit gode. Ha ha, det faldt ikke altid i god jord.

Nu lyder jeg bare super hellig, det er jeg slet ikke. For det kunne lige så godt være mig der kom hjem på den måde..

Men nogen gange er det også bare virkelig dejligt at give sig selv lov til at være i møg dårligt humør. For de dage skal der også være plads til..

Men det er da rarest at have det godt, humøret er højt, ingen udfordring er for stor, det er da dejligt.. Så sådan en dag vil jeg have, kom bare!!!!

Jeg håber alle får en skøn dag:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar