Ny bil

Uhh jeg har fået ny bil, og jeg er sindssygt glad for den… Wow den er lækker.. Det er en Mercedes, i hvid. Så behøver jeg næsten ikke sige mere.. Hi hi..

Ej det er sådan set lidt dumt, men omvendt også en nødvendighed. Jeg har jo en leasing bil, en lille ekstra by bil. Leaset da jeg boede med ekskæresten, og bil nr 2. Nu har mit kørselsbehov jo så ændret sig ret meget. Jeg har 110 km til arbejde. Jeg ville meget gerne ud af denne aftale, men det kan jeg ikke komme før der er gået 1 år. Det er der først om 4 mdr. Jeg måtte kun køre 10.000 km i den, kunne godt se det gik hurtigt op af. Så ændrede det til 20.000 km, mod at skulle betale 600 kr mere hver måned. Øhh det nåede jeg også hurtigt op på.. Fedt. Plus at den er vildt ubehagelig og dyr at køre på motorvej med. Den er meget lille, sluger bare benzin til sig, og hvis det blæser bare en lille smule, er den helt umulig at holde inden for stregerne på vejen.. Ikke særlig sikkert.

Så jeg har stillet den bil til side, hvis man kan sige det sådan. Skal bare stå de næste 4 mdr indtil den kan afleveres. Men så de næste 4 mdr har jeg 2 biler jeg skal betale til.. Det var dælme ikke smart. Men jo ikke noget jeg vidste da jeg oprettede den aftale..

Ikke græde over spildt mælk vel:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar