Oplæg for firma

Jeg blev spurgt om jeg ville holde et oplæg for et firma. Dette skulle foregå i København, og for x antal ansatte i dette firma. Da jeg sagde ja til det, tænkte jeg helt ærligt – Nååå der er heldigvis længe til.. Ha ha. Men pludselig kom dagen, og jeg skulle til Kbh.

Jeg vidste det ville blive ganske udfordrende og meget grænseoverskridende for mig, men det ville jeg gerne prøve alligevel. Jeg skulle fortælle om mit liv med sclerose, hvorfor jeg startede udredning, de første symptomer, hvad selve udredningen bestod i, hvor lang tid udredningen tog, undersøgelser nu hvor jeg har diagnosen og hvad jeg selv gør og ikke gør for at holde sygdommen “nede”. Det blev ret følelsesladet for mig, og jeg mærkede lige alle de følelser og fornemmelser i min krop, som jeg har haft løbende. Det var (nu er det  “overstået”), virkelig en god oplevelse. Jeg er meget tilfreds med at jeg gjorde det, og de ansatte var også meget glade for mit oplæg, og synes det var meget brugbart. Møde en på den anden side af bordet:)

De var alle meget søde, og de tog godt imod mig. Så tak for det:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar