Personlig oprydning-3

Jeg har det sidste år arbejdet virkelig virkelig meget, udelukkende gennem vikarbureau. Jeg har arbejdet altttt for meget, det har på mange måder været en flugt, for ikke at mærke mig selv og det jeg nu tumlede med, men det har også været vigtigt for mig, at få opbygget det her hjem, få opstartet afvikling af gæld, og sat betalinger af gæld op. Jeg har virkelig mange udgifter, så jeg skal også arbejde meget. Mennnn jeg ønsker ikke at arbejde så meget, som jeg har gjort. Det slider på mig, og jeg mister vigtig tid med mine børn, mig selv, vedligeholdelse af venskaber og andre værdier som jeg værdsætter. Jeg har i denne proces, forsøgt at sortere unødvendig “støj” fra… Det har kostet, men nødvendigt for mig..

Jeg vil være gældsfri, og det bliver jeg…

Jeg ønsker ikke at sidde så hårdt i det som jeg gør nu, og jeg kan da godt have tanker om alle de brugsting, døde ting, materialistiske ting, døde ting, som jeg omgiver mig med. Ja de er rare at have, og også på en eller anden måde en nødvendighed så længe jeg har børn boende hjemme. Jeg tænker ikke de ville være tilfredse ved at bo i en lille hytte i skoven:)

Jeg kan føle at mit liv er et hamsterhjul, en masse forpligtigelser og ting man skal, uanset om man har lyst eller ej…

Fortsættelse følger….

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar