Tak<3

Jeg vil bruge denne blog til at sige tak. “Tak er et fattigt ord”-det synes jeg helt bestemt det er i denne sammenhæng.

Dette bliver den sidste blog jeg skriver, i hvert fald i den her form. Det er jeg virkelig ked af, da jeg har fået helt vildt meget ud af at skrive til Jer. Jeg har delt meget i mit liv, og Jer der har læst med, vil nok mene at de har en ret god fornemmelse af mig og mit væsen. Jeg kender ingen af Jer der læser mine blogs, og det har været specielt, men jeg har alligevel fået så meget ud af det.

Jeg kommer til at savne at skrive, savne at skulle reflektere på skrift til Jer. Jeg har altid synes det var så befriende, og på mange måder meget let for mig. Hvis nogen så har lyst til at læse det, og måske endda at mine refleksioner, holdninger, meninger, udfordringer i hverdagen, om det så er børn, kærester, dødsfald, sclerose osv, har fået de små grå igang, og at noget af det har kunne bruges i Jeres liv, ja så har det været win-win for os alle:)

Så af hjertet tak for Jer alle. Jeg håber vi ses derude i en anden sammenhæng, måske jeg så kan få lov at høre lidt om dig og dit liv<3

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar