Vi skal huske, at det er okay at have et kedeligt liv

I sidste weekend var jeg til et 10-års jubilæum. Det er altid sjovt at mødes med gamle venner. Mange af disse venner, jeg var sammen med, var venner som jeg har haft en fantastisk fortid med for 10 år siden. Vi mødes nu hvert år til en frokost, og her skal man jo samle op på tiden siden sidst. De første par år, kunne jeg altid komme med nye sjove historier om mit single-liv, og fortælle livligt om alle de oplevelser, jeg havde haft på studiet, i nattelivet, i fritiden osv. Nu er historierne nogle andre. De er lidt mindre sensationelle, og meget mere familie relaterede. Der er stadig nogle af vennerne, som stadig kan fortælle vilde historier, om et fantastisk og hårdt arbejdsliv med stor løn, og nye kvindelige bekendtskaber uge for uge. Jeg lytter nu gerne til historierne, og husker glædeligt tilbage til den gang, hvor jeg var på det samme stadie (dog ikke med høj løn). Når jeg blev spurgt, ”hvad har du så lavet siden sidst?”, så kunne jeg ikke berette om det store. Jeg kunne fortælle om min nyfødte søn, eller en af de fodboldkampe, som jeg har spillet på veteranholdet. Men for ikke at kede selskabet, valgte jeg hurtigt at finde noget andet at snakke om. For jeg er bare i grund en gennemsnitlig dansker med et halv kedeligt liv. Men ved i hvad? Det passer mig glimrende. Jeg kan mærke, at jeg ikke helt har overskud til at leve et mega-spændende liv. Jeg vil ofte ønske, at jeg havde lyst til at leve et spændende liv, men det har jeg ikke. Jeg elsker min lille andedam. I den dam, er der ikke meget røre i. Og det er helt okay.

Måske en dag har jeg igen lyst til et mere spændende liv. Når børnene bliver større, og Mai Britt og jeg igen kan tænke på os, så skal vi helt sikkert erobre verden en lille smule mere, end vi gør nu. Bare en lille smule.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar