Et kapitel stopper-et nyt begynder

Lige nu befinder jeg mig i en parantes:)

Ja det lyder måske skørt, men det føles dog alligevel sådan.

Jeg har sagt farvel til min gamle lejlighed, den er forbundet med mange minder, både gode som dårlige. Man kan i hvert fald sige, at der er sket rigtig meget med mig i den periode jeg har boet der, og ikke mindst drengene. Jeg er okay med at den overtages af en ny familie, og at jeg nu skal finde mig hjemme i en ny lejlighed.

Det at flytte har for mig altid været en stor del af mit liv, og jeg har aldrig lagt specielt meget betydning i hus/lejlighed. Det er bare vægge, mursten, beton osv. Men ja, måske jeg alligevel er ved at blive lidt mere voksen på det punkt:) For denne gang er det anderledes. Betydningen af at have et sted hvor man kan koble fra, koble til, lade op, lade ned. Det betyder noget, helt sikkert også for mine børn. At have et hjem man er glad for.

 

Lige nu er jeg/vi i en mellemstation. Der går en måned før jeg kan overtage den nye lejlighed, så ja, hjemløs på min 40års fødselsdag, hvorfor ikke:)

Børnene er der styr på, vi har lagt en god plan sammen i denne periode, og alle er tilfredse med det.

Det er jeg også, ville da ønske det var planlagt lidt bedre fra min side, men nå. Nu er vi her. Inden vi får set os om, flytter vi ind, og et nyt kapitel kan begynde<3

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar