Glæden

Det sidste års tid har været virkelig hård. Puha. Jeg skal nok endda også endnu længere tilbage. Jeg har godt nok været på pause, sådan helt følelsesmæssigt. Det har været crazy. Jeg har tænkt flere gange, bliver det da nogensinde anderledes, vil jeg finde glæden igen. Det hele relaterer sig til det forhold jeg havde til en mand igennem 3år. Det har virkelig været hårdt ved mig.

Men nu har det over tid ændret sig stille og roligt. Jeg er glad, jeg er glad!!!! Sådan helt ind i knoglerne.

Det føles fantastisk, jeg nyder det virkelig og værdsætter det så meget. Det er jo ikke kommet dumpende af sig selv, det er det ikke. Jeg tror hvis man sidder i sofaen og venter på der sker en forandring, så kommer det ikke til at ske. Men nogle processer skal også have tid, helt sikkert.

Nu starter et nyt kapitel i mit liv, med alt det jeg har med mig, og den erfaring jeg har måtte lære på den hårde måde. Det har uden tvivl forandret noget i mig, og det er positivt. Jeg føler mig fri..

Jeg håber sørme så inderligt at andre kan opleve dette også… Kæmpe krammer til Jer alle…

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar