Ihhh så fornuftig!!!!

Åhh, ha ha.. Det hele stritter på mig når jeg bliver alt for fornuftig.. Hmm.. Det ligger altså bare ikke lige til højrebenet på mig…

Men, nå, nu er jeg blevet 40år, (ikke at det har noget med alder at gøre overhovedet), men er inde i en mere fornuftig periode end jeg har været før.. Jeg er flyttet til noget billigere, meget mindre, men her er hvad vi skal bruge. Jeg har fået solgt min højtelskede bil – kan man elske en bil, ja det kan man faktisk godt:) Den har behandlet mig godt, bestemt, udover at den har været rimelig dyr.. Så anden bil købt, som er meget billigere for mig, plus at der er 7års garanti, så ja, Klart en fordel. Jeg kører ikke længere til Vejle, men arbejder nu i Esbjerg, hvor jeg jo også bor..

Jo, og så har jeg fået fast stilling, fast indkomst, planlagt arbejdsplan 4 uger frem, velkendte kollegaer osv. Jo jo..

Mennnnn altså, nej nej,, Ikke nogen gode fikse ideer til mig nu. Nu bliver jeg altså lige på dette spor lidt tid.. Det er godt for mig, godt for min sclerose, godt for mine børn, godt for en masse ting:)

 

God dejlig dag derude….

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar