Jordbær, is, vin og musik

Uhhh sommeren er på vej.. Hvor er det dejligt, helt vildt dejligt.. Med sommeren følger der bare så mange dejlige oplevelser, samvær med dejlige mennesker, drinks på altanen, friske jordbær med fløde, ture med drengene, min kæreste og hans søde drenge. Ture rundt i det danske land. Musik og dans i haverne, til koncerter, festival, is ved havet. Det er da fantastisk.

Jeg har en masse planer, og det glæder mig.. Det er skønt at have noget at se frem til, drømme. Det kan sommeren bare, det giver energi og godt humør. Sådan tror jeg de fleste har det. Ud af vinter hulerne, ud af corona, ikke tænke på krig og ødelæggelse. Nyd nu livet for pokker… Vi har kun dette ene<3

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar