Julepynt

Så blev det december, dejlig tid:)

Vi har ikke mange traditioner i min familie, der er ikke noget hvor jeg sådan tænker-det plejer vi at gøre, derfor gør jeg det også nu i min egen familie. Derfor har jeg tilført nogle, i min familie. Som lige består i mig og mine 2 drenge på 16 og 10år. At skulle pynte op til jul, plejer at foregå på den måde, at jeg finder det frem der skal have sin plads, lave æbleskiver og høre julemusik imens. Mennn jeg synes ikke rigtig drengene er så interesseret i det mere.. Hi hi. Det er helt tydeligt mere mit behov end deres. Så jeg pyntede, de hyggede med noget spil, og så spiste vi æbleskiver bagefter:)

Sådan må man jo så ændre lidt på det, i takt med at børnene bliver større og får andre behov og lyster. Det er okay. Bare vi hver især har det dejligt..

Måske du kan genkende det hjemme ved dig/jer også.. At man lige må komme med nogle små justeringer i løbet af årene:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar