Når en dør lukker…

Når en dør lukker-åbner en ny. Ja formentligt, hvis man tillader det. Men er det også omvendt, hvis en dør åbner-lukker en anden.. Hmm mærkelig talemåde.

Dem findes der utrolig mange af, ved ikke om det kun er det danske sprog, eller andre sprog rummer lige så mange talemåder, talesprog, symbolikker mm. Jeg synes det er lidt finurligt. Det er noget en god ven og jeg har sammen, det her med at undre os sammen. Det synes jeg er ret vigtigt at man kan. Være nysgerrig, og stille spørgsmålstegn ved det vi bare går og siger. For nogle gange er der faktisk en ret god grund til det. Jeg kan komme med et eksempel: At have øjne i nakken. Ha ha.. Hvorfor det. Mine drenge har ofte sagt det, og måske jeres børn har det samme. “Ej mor, hvordan kan du se det, man skulle tro du havde øjne i nakken”…:) Grunden til man siger det, og det er ganske så rigtigt, og så kan det give mere mening, det er at vores synscenter faktisk sidder i nakken. Voila, det gav mening, ikke:)

Men det med når en dør lukker, åbner der sig en ny. Ja det kan da ske, hvis man er åben for det. Det handler vel om at se muligheder, og nogle gange skal der lukkes døre og åbnes nye, det kaldes vel udvikling.

Nå, det var lige lidt skørt fra mig.. Hi hi..

God dag derude

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar