Nutidens generation

Ha ha, det her er virkelig sjovt, det må jeg sige.. Eller mere tankevækkende måske, helt tydeligt hvordan tiden forandrer sig.

Min søn, som lige om lidt er 16år, mangler i den grad tøj. Han vil gerne bestille hjem fra England, men grundet de nye told og moms regler, kan jeg ikke blive helt klog på om det bliver for dyrt.

Jeg siger til ham, at vi går ned i byen og ser hvad der er.. Han ligner et stort spørgsmålstegn, og kigger på mig som om jeg er komplet idiot… Han forstår helt seriøst ikke helt hvad jeg mener. Jeg prøver at forklare ham, at man vælger en butik, går ind i den, ser om der er noget tøj man kunne tænke sig at prøve, så prøver man det i butikken, og hvis der er noget man kan lide, går man op til kassen og betaler for det, og får det med hjem med det samme.. Ha ha, han så såååå sjov ud, det gav slet ingen mening for ham. Det skulle han i hvert fald ikke:)

Ha ha, så han har ikke fået noget tøj endnu.. Altsååå.. Det er jo bare et af mange eksempler på tiden idag, hvor meget der er sket.. Det er ret vildt, det er selvfølgelig godt med udvikling, men jeg er ikke fan af alt udvikling…

God dag derude…

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar