Sikke en udsigt!!!!

Så er det snart jul. Jeg synes Esbjerg gør virkelig meget ud af julepynten. Det må jeg bare sige, det er så hyggeligt. Specielt når det er mørkt, er det virkelig smukt i gågaden, og omkring byen. Dette billede er udsigten ud til gågaden fra min ene altan. Jeg blev glad i morges da jeg så de var ved at stille disse små træer og pakker op. Hyggeligt, det er det altså.

Jeg var i København igår, over for at besøge en veninde. Jeg må sige, at ift at det er Danmarks hovedstad, er der ikke pyntet meget op ift Esbjerg. Ligeledes åbner skøjtebanen og små boder er ved at blive sat op, på torvet i Esbjerg. Okay der fik jeg lige solgt Esbjerg lidt:)

God dag til Jer alle derude…

 

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar