De store drømme

Kan I huske dengang i var små. Måske var jeres idol en sanger, en skuespiller eller en sportsstjerne. Mit store idol var Peter Schmeichel. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at blive som Schmeichel. Jeg så hans VHS-bånd dagligt. Trænede lange udkast, råbte og skreg på fodboldbanen som ham.  Når der var selvvalgte opgaver i skolen, så var det altid om ”The Great Dane”.

Min søn har store fodbolddrømme, og idolet er den franske landsholdsspiller, Kylian Mbappe. Han spørger dagligt, hvordan han skal træne, for at blive som ham. Han vil lære fransk i stedet for tysk, når han skal vælge i skolen, og hans største ønske er at tage til Paris (Mbappe bor i Paris).

Hvor er det befriende, når de unge mennesker drømmer. De har ikke ligesom os ”gamle”, lagt bånd på sig selv. De ser muligheder og ikke begrænsninger. Alt er muligt, for de har jo masser af tid. Når jeg drømmer, drømmer jeg altid om frihed. Frihed til at rejse, frihed til at arbejde mindre, og frihed naturligvis, økonomisk frihed. Det er desværre kun drømmeri, for jeg har desværre ikke modet og fantasien til at se mulighederne. Jeg gør som så mange andre, og sætter begrænsninger for mig selv. Hvad vil andre ikke tænke, hvis jeg tænkte lidt ud af boksen, eller levede efter at opnå en drøm? De ville sikkert misunde mig. Desværre er jeg ikke modig nok til at følge mine drømme mere.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar