Den tredje er den dyre

Jeg er ofte blevet spurgt, “er det ikke bare hårdt at være far til tre, når man er vant til to?” Tjo. Det kan da egentligt godt være. Inden vi fik nummer 3, sagde rigtig mange også, at det tredje barn er det dyreste og hårdeste. Det må jeg hellere fakta tjekke .

Påstand:                                                                             Svar:

I skal have en større bil.                                                     Korrrekt. Bliver nød til at købe en 7 prs.

Det bliver dyre at rejse.                                                      Korrekt. Det giver sig selv.

Det tredje barn er lige med skilsmisse.                              Ikke endnu i hvert fald

De to andre børn bliver misundelige.                                 Ukorrekt. De elsker at få opmærksomhed som gode søskende

Dit liv er forbi.                                                                     Ukorrekt. Det føles ganske fint

Dig, kommer vi aldrig til at se før de er voksne.                 Ukorrekt. Kræver bare prioritering og planlægning.

De få hår du har tilbage på hoved falder af                        Korrekt

 

Nu har jeg trods alt kun været far i en halvanden måned, men det kunne være sjovt, at se om mine svar vil være de samme om et år. Det prøver jeg at huske.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar