Fars pige – 4 år

Jeg kan stadig huske, hvor spændt jeg var da Ava skulle fødes. På det tidspunkt, havde vi fået en dreng, som den førstefødte, og det eneste jeg manglede i samlingen, var en pige. Vi havde valgt ikke at få kønnet af vide. Denne spænding ville vi gerne prøve at opleve. Jeg vil sige, jeg var virkelig spændt, for jeg vidste godt, at hvis det blev en dreng igen, så ville Mai Britt helt sikkert have en tur igen, da jeg udmærket kendte hendes ønske om en pige.

Heldigvis kom en ”lille” pige på 5600g til verden, og hun har været et fantastisk kendskab. Hun er helt sig selv, og hun er i den grad, fars pige. Tillykke med fødselsdagen til Ava.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar