Godt man har sit gode humør

For præcis 2 år siden tænkte vi alle nok, “sikke en verden vi lever i. Kan det snart blive meget værre?” Corona havde ramt hele verden, og hele verden havde den samme fjende. Nu, herefter at Corona ikke hærger på samme måde i Dk, som den har gjort, er fjenden nu en anden. Russerne. Formentlig, kan vi inden længe se amerikanske soldater på Bornholm, og frygten er tilbage i samfundet. De gule bjælker omhandler nu Putin, hvor de tidligere omhandlede Corona. Måske er Putin vores nye virus?

Ikke nok med at tredje “verdenskrig” truer, så er pengepungen også truet. Jeg kan nu fortælle de unge mennesker, “jeg kan huske dengang, hvor mælk kostede 8 kroner, og man kunne få en liter benzin for 8 kroner”. Jeg håber virkelig, at verden bliver rettet op mod normalen, når mine tre børn bliver voksne.

Heldigvis, har man stadig sit gode humør.. Lidt endnu.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar