Gøre klar til en ny uge.

Jeg har en stille og rolig søndag, hvor jeg hygger med at gøre klar til en ny uge på job og hverdagslivet.

Vi forsøger – som mange andre – at få en lidt sundere hverdag, så jeg forsøger at lave lidt sundere madvalg til hele familien.

Jeg har lavet hjemmelavet lakridsmandler og kakaomandler som snack til madpakkerne. Super nem at lave. Bland lidt salt og kakao eller lakridspulver i kogende vand. Lad det står ca 10 min. Bag herefter ved 175 grader i ovenen i 15 min, så har du mega gode mandler.

Alle i huset er vilde med hjemmelavet musli til vores skyr fra morgenstunden. Brug en stor pande. Smelt en skefuld kokosolie med mandler og andre nødder. Put herefter solsikkefrø, hørfrø mm i panden i ca 3 minutter. Strøg lidt kakaopulver ovenpå og rørt rundet. Afkøl massen på bagepapir inden du putter det i en beholder med låg.

Jeg har forsøgt at lave hjemmelavet Snickers for første gang. MUMS de er gode. Super nemme at lave.

Du skal blende 20 dadler uden sten med 1 dl vand. Vend massen i finhakket havregryn ( 30 g ) og peanuts ( 30 g ). Put massen i en holder på ca 15 x 15 cm. Smør et lille lag peanutsbutter på massen. Smelt herfter 70% kakao med lidt kokosolie i en gryde og hæld det over massen. Stil det herefter i fryseren i ca 4 timer, så er der Snickers. 🙂

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar