”Har du ingen interesse i dit kommende barn?”

Mai Britt spurgte den ene aften, ”har du ingen interesse i dit kommende barn?”. Den skulle jeg lige tygge på. For jo, det har jeg da. Jeg ønsker jo, det bliver et sundt og raskt barn, og at Mai Britt ingen kvaler får omkring graviditeten. Men jeg indrømmer, jeg er sjældent henne og mærke maven, jeg kommer ikke med til jordemoder, og jeg glemmer, at Mai Britt har været derhenne til kontrol. Jeg er bare enormt distræt, når jeg ikke kan se barnet. Det bliver for ukonkret for mig, men det er jo ikke helt fair.  Det er lidt det samme med min sklerose. Når jeg ikke kan mærke den, så kan jeg hellere ikke tænke på den, og gider faktisk hellere ikke tale om den.

Mai Britt går på barsel om få dage, og så må jeg oppe mig lidt. Jeg har altid mange undskyldninger, hvorfor jeg ikke spørger så meget ind til graviditeten.. Mai Britt kender mig godt, og da hun spurgte mig, kendte hun helt sikkert også svaret. Mai Britt ved også godt, at når barnet er afleveret af storken, så skal jeg nok stå klar i tykt og tyndt. Der er 2.5 måned til hun er sat, så jeg har 2.5 måned til at vinde de tabte pluspoint tilbage.

 

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar