Sommer og hjemmelavet koldskål

Sikke en masse dejlige varme dage vi har haft glæden af, og i den varme er appetitten altså ikke stor. Hverken hos mine børn eller jeg, og helt ærligt så gider jeg ikke stå med en masse varme gryder, så jeg tænker jeg vil lave koldskål. En helt traditionel en af slagsen. Jeg kan godt lide at eksperimentere og finde på noget nyt, men når det kommer til mine børn, skal det bare være som det “plejer”. De kender mig selvfølgelig godt, og vil altid sikre sig x mange at det nu også er helt den sædvanlige slags:)

Så jeg laver en ordentlig spandfuld koldskål, med friske jordbær og noget crunch med nødder og havregryn. Ja ja der er også kammerjunkere:)

Synes drengene det smager godt, nej, de vil have den man køber. Ej men altså.. Ha ha.. Nå så er der mad til mig i mange dage:)

God dag derude

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar