Store bagedag

I Påsken lavede vi store bagedag. Vi bagte både til kaffen den samme dag, men også gode ting til fryseren, som kan bruges når hverdagen rammer os igen.

Vi prøvede en ny opskrift på pizzasnurrer.

 

 

De er gode at have til madpakken, når min datter starter i skole igen efter påske. De blev mega gode, men alt for store, så vi husker lige næste gang at de kun skal have halv størrelse 🙂

En super enkel banankage med mandler blev også bagt. Den spiste vi til eftermiddagskaffen den samme dag. Tænker nemt den kan fryses.

Også et forsøg på gulerodskage med flødeostcreme med hakkede mandler og revet citronskal på toppen. Mums – den blev god.

 

Og til sidst – men absolut ikke mindst – mine super nemme og gode gulerodsboller med forskellige kerne – de slår aldrig fejl.

 

Det er hyggeligt at bage med mine store børn, som gerne vil og kan hjælpe i køkkenet.

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar