The Sleeping Beauty

 

For ikke så lang tid siden skulle jeg købe en morsgave til Mai Britt. Jeg har aldrig været god til at købe gaver, og jeg plejer at ty til blomsterhandlerens varer. Denne gang ville jeg gerne prøve at være opfindsom (så meget som jeg nu kan være), og begyndte at google på alt muligt mærkeligt. Af en eller anden grund snublede jeg nærmest over en sovemaske med indbygget højtalersystem. Det var som et tegn fra guderne! Mai Britt har købt tonsvis af sovemasker til os, men de har været af betvivlet kvalitet. Denne tank er bygget til at lukke alt sol ude, og ikke nok med det, så kan man overføre fuglefløjt, høre podcast, eller hvad der nu får en til at slappe af.

Indrømmet. Jeg var måske også selv en smule forelsket i masken, da jeg normalt har podcast i ørene, når jeg skal sove, og jeg spare penge på ikke at købe nye specialsyet mørklægningsgardiner

 

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar