Vi kom afsted til Barcelona

Vi var meget spændte på om vores planlagte ferie til Barcelona blev en realitet – det gjorde den, og den var rigtig god.

Min mand og jeg kørte i bil til Barcelona og mine børn kom med flyveren et par dage senere. Vi var lidt spændte på, hvilken restriktioner der vil være for os, men vi blev positiv overrasket. Det skulle have mundbind på indenfor i butikker og restauranter, men da vi altid spiste udenfor var det ikke et problem. Vi var lidt overrasket over der manglende brug af håndsprit. Der var mange steder, hvor der ikke var adgang til håndsprit.

Barcelona er en mega fed by med en rigtig god strand. By, strand og godt vejr på samme sted – det er fedt.

Vi havde dejligt vejr, så der var brug for solcreme og en god bog til stranden.

Vi spiste dejlig mad, og fik kolde øl. Det er rigtig ferie for os 🙂

Efter en god uge i Bercelona tog vi en PCR test da vi ankom til Danmark igen – vi havde heldigvis ikke fået corona med hjem fra ferie.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar