Min datter tager på højskole

Jeg tog med min datter til åbent hus på en højskole i november. Der gik ikke mange dage efter vores besøg, før hun besluttede at hun vil bruge 6 måneder på en højskole i 2022.

Jeg er meget begejstret for hendes beslutning. Hun har pt sabbatår og vil gerne ind til politiet. Hun kan tidligst søge ind til politiet når hun er 20 år gammel ( hun er 19 år nu ), så jeg synes det er en super god ide, at tage på Højskole for at få en kæmpe oplevelse. En stor del af højskoleopholdet foregår i udlandet med rejser til forskellige distinationer i hele verden. Det bliver en fed oplevelse for hende, og jeg er mega misunderlig – på den gode måde.

Jeg har aldrig selv været på Højskole, så jeg glæder mig til at følge hende.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar