Nr.3 blev et julebarn

B
Først og fremmest, godt nytår til Jer alle, som læser mine blogs. Håber I får et vidunderligt år.

Som jeg for et stykke tid siden annoncerede, så skulle jeg være far igen. Det er jeg blevet. Min nyfødte søn blev født d.26/12. Ikke nok med at han er et søndagsbarn, så er han også et julebarn. Han er sund og velskabt, og moderen klarede fødslen med bravour! Vi var kun på Riget i 45 min. og så havde hun allerede født. Vi var hjemme inden klokken blev midnat, og jeg oplevede en fuld fødsel for første gang (de andre to gange overvandt trætheden mig i perioder).

Vi får travlt i det nye år. Nu skal jeg have ny bil, der har plads til alle 5. Og vi skal også lige finde et passende navn til drengen. Jeg tænker, at Bob er et passende navn, og det tror jeg også, det ender med. Moren skal lige godkende fuldstændigt. Hun er blevet forelsket i Rio, men Leo og jeg har lobbyet en del de sidste måneder, hvilket har hjulpet på chancerne for at Bob bliver vinderen.

Jeg nyder min 14-dages barsel i dette øjeblik. Snart er den over, og så begynder en ny hverdag. En hverdag der lige bliver lidt mere travl, og som kræver lidt mere energi. Det skal nok blive hårdt til tider, men endnu et kærlighedsbarn gør også familien stærkere. Det er så hyggeligt, at sidde med Leo og Ava, og snakke om Bob. Der er så meget læring og forståelse i sådan et lille menneske, så jeg er slet ikke i tvivl om, at hele familien kun bliver lykkeligere og klogere, ved at få et nyt medlem til familien.

 

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar