Planlægning af sommerferien

Der er lang tid til sommerferien 2022, men vi har allerede gjort os nogle tanker om vores sommerferie. Vi håber stadig på at komme til udlandet, men Danmark kan jo også noget. Derfor har vi lejet et sommerhus i Løkken.

Der er også andre tanker omkring vi skal holde noget sommerferie i Danmark. Vi håber vores børn vil tage nogle dage med os.

Vi er en sammenbragt familie med 4 børn fra 17 år til 22 år. Det betyder at de er godt i gang med deres eget liv og ikke nødvendigvis står og tripper for at komme på ferie med os. Alle vores børn er bosiddende i Nordjylland, så vi håber de får tid til at kigge forbi den uge, hvor vi har lejet sommerhus i Løkken.

Løkken er en dejlig by i det nordjyske som ligger ud til Vesterhavet, så godt vejr vil vi da være meget glade for. Byen byder også på restauranter og cafeer, så jeg er sikker på vi skal nok forbi og tjekke deres øl og vin.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar