Tak for denne gang!

På bloggens administratorside står der, at jeg skrev min første blog d. 01/27-2010. Det er over 12 år siden. 12 år!! Tænk en gang. Det er næsten en tredjedel af mit liv, som er blevet beskrevet her på bloggen. Det har været en stor fornøjelse at få denne mulighed. Tak til alle bag bloggen. Ikke mindst, en kæmpe tak til bloggerne på MSbloggen. Det har været en fornøjelse at kende alle bloggere, og jeg ønsker dem alt det bedste i fremtiden. Jeg sender også ofte tanker til Mette og hendes familie. Det vil jeg også her. Mette var et fantastisk menneske. Glad, positiv, betænksom og en kvinde med stort K. Æret være hendes minde.

Jeg vil også sige et stort tak til Dorthe, som er den stærke kvinde bag denne blog. Dorthe har altid været fantastisk. Hun har altid sørget for, at vi bloggere er blevet inspirerede og haft gode arbejdsrammer.

I min tid som blogger er der sket meget i mit liv. Jeg er gået fra single til familiefar til 3 dejlige børn. Jeg er blevet uddannet lærer, jeg har stoppet min fodboldkarriere, jeg har gennemrenoveret min lejlighed, og jeg kunne blive ved. Tak for alle Jer, der har givet min blogs tid, og jeg håber, I har fundet mine tekster interessante eller brugbare.

 

Tak for denne gang!

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar