2022 er startet godt ud.

Den 01.01.2022 stod min mand og jeg på badevægten… Vi havde besluttet, at 2022 skulle starte ud med mere motion og sundere mand. Vi var topmotiveret! Nu skulle vi ned i “kampvægt” igen.

De første 14 dage gik det stærkt med vægttab. I løbet af januar smed jeg ca 10 kg og min mand smed 8 kg. Vi var meget tilfredse.

Min mand har stor succes med at faste en gang om ugen, og andre dage spiser han første måltid til frokost. Det virker slet ikke for mig. Jeg spiser sundt og små portioner.  De første dage var jeg konstant sulten, men det har kroppen vænnet sig til nu.

Vi er i motionscenter hver anden dag. Jeg løber ca 3-4 km hver gang og laver andre øvelser i fitness. Min mand løber nemt 8-10 km pr gang. Vi har været til spinning, håndboldfitness, badminton og meget andet sport. Det passer os perfekt at vi dyrker lidt forskellige slags motion. Vi går lange gåture hver dag efter job, så vi er altid over 10.000 skridt pr dag.

Nu er vi snart igennem februar måned, og jeg har tabt mig 12 kg. Kan godt mærke at “fedtet” sidder lidt bedre fast nu, men jeg kæmper videre. Mit mål er 20 kg! Jeg tør godt at sige det højt nu.

Jeg hepper på os 🙂

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar