Foreningslivet

Jeg er meget aktiv i vores lokale håndboldklub – både som træner, men også som medlem af forskellige udvalg.

Vi kæmper en stor og urimelig kamp omkring medlemmer pga Corona. Mange unge mennesker, som vi har haft i vores forening, har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen igen efter de er kommet i skole igen. Mange af vores unge medlemmer synes ikke de har “tid” til at komme til håndbold mere…. det lyder fuldstændig vanvittigt, men det er virkeligheden.

Tidligere kunne vi miste medlemmer til gymnastikforeningen eller fodboldklubben, men det er slet ikke vores konkurrenter mere – det er de unge menneskers tid vi har som vores værste konkurrent nu. De unge mennesker har savnet skolen, men synes også det er hårdt at komme i skole igen, så de er “udbrændte” når de kommer hjem.

Vi har absolut ikke givet op – vi kæmper videre for at få de unge mennesker i gang i vores klub igen.

Har du et ungt menneske, som ikke har tid til foreningslivet mere?

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar