Konkurrence

Jeg har vundet denne bog i en konkurrence, og jeg glæder mig til at komme i gang med at læse den.

Jeg køber normalt bøger som jeg har fået anbefalet eller har hørt/læst om, men denne gang er det fuldstændig tilfældigt, at jeg vinder denne bog.

Gyldendal skriver om forfatteren:

Kristin Hannah (f. 1960) er en prisbelønnet forfatter, der har udgivet flere end tyve romaner. Hun fik sit store internationale gennembrud med Nattergalen (2016), der ved udgivelsen tog verden med storm og var på de amerikanske bestsellerlister i over 100 uger. Den er udgivet på 43 sprog og er ved at blive filmatiseret. Da Netflix havde premiere på tv-serien Firefly Lane baseret på bogen af samme navn, var den at finde blandt tjenestens ti mest populære tv-serier. Kristin Hannahs “De fire vinde” er en stor roman, der på smukkeste vis fortæller en moders kamp for et bedre liv, der trodser alle udfordringer, når natur og samfund forsøger at spænde ben.

 

Ingen anbefaling fra mig endnu, men den kommer muligvis senere, når bogen er læst.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar