Strikkeopskrifter

Ihh det med at strikke og hækle har i nogle år ligget stille. Ved egentlig ikke helt hvorfor. Men nu er jeg så rigtig kommet igang igen. Jeg begynder dog at kede mig med at lave halstørklæder, klude osv. Nu vil jeg begive mig ud i noget mere kompliceret:) Åh hvor ville jeg ønske jeg kendte en som kunne lære fra sig, men det gør jeg så ikke.

Jeg har fundet forskellige opskrifter, blandt andet en super lækker tyk mohair bluse. Den må jeg se om jeg kan strikke. Jeg tror det bliver lidt af en kamp for mig, men jeg vil!!!!

Gad vide om der ikke findes strikkeklubber, så må jeg joine sådan en når jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind. Men altså, sådan en bluse kan være meget lang at komme igennem hvis jeg hele tiden skal sidde og kigge youtube videoer samtidig med, fordi jeg ikke ved hvordan jeg gør:)

Den kommende efterårstid indbyder også til inde-hygge, og jeg elsker det:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar